Faceți căutări pe acest blog

20 iulie 2014

Safila Collection-Vandut











O superba rochita vintage semnata"Safila Collection"realizata integral din 100% matase naturala plina pe fond albastru royal cu manecile 3/4 si gulerul la rotund. Se inchide la spate cu fermoar ascuns si cu un singur mos si baba. De la talie in jos porneste in clos. Detine un imprimeu de vis partea din zona bustului prezinta broderie florala si aplicatii din flori cu usoare insertii de fir argintiu, iar de la talie in jos  si laterale cu picatele multicolore. Umeri au pernite nedetasabile cu acelasi imprimeu ca si restul rochitei. Foarte usoara si racoroasa cade bine pe corp, nu este captusita si nici nu necesita. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta S( bust  maxim 92 cm, maneci 43 cm, talie 82 cm, solduri liber,  lungime 102 cm,compozitie material 100% matase naturala)
Brand: Safila Collection
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 75 lei/Pret nou 32 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Plic vintage albastru royal-Vandut





   





Plic vintage lacuit albastru royal  realizat din piele ecologica de buna calitate cu bareta detasabila. Este foarte incapator cu patru compartimente mari separate intre ele si unul mai mic cu inchidere fermoar. Inchiderea exterioara se face cu capsa. Se poate purta pe umar/ crossover . Superb!!!

Dimensiuni: Lungime 25.5 cm, inaltime( fara bareta) 16.5 cm
Conditie: Impecabil( ca nou)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...