Faceți căutări pe acest blog

2 august 2014

Marks&Spencer-Vandut



 

O pereche ideala de pantaloni pentru vara de la"Marks& Spencer"realizati din vascoza si procente mai mici de in, elastan si polyester cu talie inalta si elastic in laterale. Se inchid in fata cu fermoar scuns si nasturel exterior. Sunt foarte lejeri si racorosi, fondul este alb usor spre crem. Doua buzunare functionale pe laterale si gaici pentru curea. http://www.marksandspencer.com/ Mult mai frumosi in realitate.

Marime: 40/42( talie 86/96 cm, solduri 100/110 cm, lungime 100 cm, compozitie material 48% vascoza, 29% in, 20% polyester, 3% elastan)
Brand: Marks& Spencer
Conditie: Impecabili( ca noi, o singura purtare)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Elements-Vandut












De efect aceasta rochita cu bretele semnata "Elements"realizata din 100% polyester foarte fin cu imprimeu abstract pe fond negru cu usoare tente de alb si crem. Decolteul in V, bretele duble si reglabile prinse cu inele din lemn. Bustul este dublat la interior fata/spate. In lateral stanga prezinta slit.Este usoara si deosebit de placuta la purtat. http://www.elements.com.my/product.php?id=1. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: Pe eticheta 46( bust 90/105 cm, talie liber, solduri liber, lungime( fara bretele) 115 cm compozitie material 100% polyester)
Brand: Elements
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei/Pret nou 22 lei( transport gratuit pentru plata integrala in ocnt bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...