Faceți căutări pe acest blog

26 octombrie 2014

Divided By H&M-Vandut











 


De efect si foarte util acest cardigan lung semnat"Divided By H&M" confectionat din vascoza si bumbac tricotat foarte fin pe fond crem deschis cu doua buzunare in laterale amble functionale si inchidere nasturei in fata( unul de rezerva). Decolteul in V. este foarte usor si deosebit de placut la purtat. Il puteti purta ca atare sau combinat cu alte tinute. Mult mai frumos in realitate.

Marime: Pe eticheta 38( poate fi purtat si de marimi mai mari), bust( inchis) 80/88 cm , maneci 76 cm, lungime 90 cm, compozitie material 60% vascoza, 40% bumbac)
Brand: Divided
Conditie: Nou( fara etichete)

Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Hermes Stripes Canvas Large Tote Bag( reproducere)-Vandut














  

Geanta de mana oversize weekend bag sau pentru diverse utilizari semnata"Hermes" o reproducere foarte reusita in culorile curcubeului din canvas foarte rezistenta si incapatoare. Cu un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic cu inchidere fermoar  si sase  buzunare exterioare trei pe fata si trei pe spate toate functionale. Purtabila doar in mana. Se inchide cu fermoar metalic plus trei capse si cu  lacatel cu doua randuri de chei. Toata feroneria  este semnata, cea de la interior aurie si cea exterioara argintie lacatelul  semnat H. Este captusita la interior. http://www.portero.com/brand/bags/hermes,http://www.ebay.com/itm/Hermes-color-stripes-beach-bag-canvas-tote-bag-pastel-rainbow-colors-used-unisex-/271583287184?pt=US_CSA_WH_Handbags&hash=item3f3ba01790 Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 45 cm, Inaltime( fara manere) 32 cm, Deschidere laterale 12 cm
Brand: Hermes
Conditie: Impecabila( o singura purtare)
Pret: 100 lei/Pret nou 70 lei( pret ebay 300 dolari, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...