Faceți căutări pe acest blog

3 noiembrie 2014

L.credi-Vandut








 

 



De mare efect aceasta geanta semnata"L.Credi"confectionata integral din 100% piele naturala de foarte buna calitate si piele naturala intoarsa( nabuc) pe clapeta exterioara. Bareta reglabila, toate accesoriile metalice aurii. Se poate purta atat pe umar cat si crossover. Semnata la exterior. Se inchide cu capsa, este foarte incapatoare la interior beneficiind de doua compartimente mari separte si de unul mai mic cu inchidere fermoar.Foarte chic.http://www.lcredi-taschen.de/kollektion/. Superba in realitate!!


Dimensiuni: Lungime 30 cm, inaltime( fara bareta) 19 cm
Brand: L. Credi
Conditie: Impecabila( ca noua, putin purtata)
Pret: 65 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Divided By H&M-Vandut









 


Geanta oversize  semnata"Divided By H&M" din cea mai fina piele ecologica, captusita. Are cam totul de la culoarea ciocolatei , model si utilitate. Baza este rotunda, foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior, doua buzunarase si unul mai mare cu inchidere fermoar. Bareta lata si reglabila cu accesorii metalice auriu antichizat. Purtabila atat pe umar cat si in mana. Se inchide cu o singura capsa si ca sa nu stea foarte deshisa este prevazuta de jur-imprejur cu elastic.Superba!!!!

Dimensiuni: Inaltime fara bareta) 42.5 cm, Latime 47 cm
Brand:H&M
Conditie( noua, fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

New Look-Vandut



 
 










O bluza rafinata si eleganta semnata de cei de la "New Look"din voal sintetic semitransparent pe fond negru cu imprimeu floral  frumos nuantat. Gulerul tip barcuta cu cordon propiu ce se regleaza si se prinde in partea stanga iar la spate se inchide cu fermoar metalic auriu vizibil. Manecile cu volum iar terminatiile prezinta elastic. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 16 Uk( bust 90/101 cm, maneci 61 cm, lungime 56 cm, compozitie material 100% polyester subtire)
Brand: New Look
Conditie: Noua( farae tichete)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...