Faceți căutări pe acest blog

15 noiembrie 2014

Preswick & Moore-Vandut


 





O rafinata de bluza din casmir semnata "Preswick&Moore" nuanta crem cu gulerul rotunjit la baza gatului. Este eleganta si de calitate incepand cu textura pufoasa si moale in acelasi timp care isi pastreaza nota de finete. Se aseaza minunat pe corp.

Marime: M/L(bust 90/110 cm, maneci 64,5 cm, lungime 67 cm, compozitie material 100% casmir)
Brand: Preswick&Moore
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Roccobarocco-Vandut















O bluza de un rafinamet incontestabil  bicolora semnata de designerul italian"Roccobarocco" autentica realizata integral din 100% matase naturala foarte fina, material plin fabricata in Italia. Face parte din colectia 2014. Este realizata din doua nuante superbe crem si gri deschis, maneca dreapta este crem, cea stanga gri, iar pe deasupra are o platca care porneste usor in pliuri de sus  in fata vine la rotund( marginile) iar la spate usor incretita( tot marginile). Marginile au cusaturi vizibile negre. Modelul este deosebit.http://www.yoox.com/us/women/shoponline/roccobarocco_d,http://www.roccobarocco.it/ Absolut superba!!!!!

Marime: Pe eticheta 44 italian( este potrivita pentru 40/42, bust 90 maxim 100 cm , maneci 50.5 cm, lungime 68 cm, compozitie material 100% matase naturala)
Brand: Rocccobarocco
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 120 lei( cost achiztie 170 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Segno-Vandut



 




 

 

Un exemplar deosebit aceasta rochita vintage de un rosu chanel superb semnata"Segno"realizata integral din 100% lana pura foarte fina si calitativa, conica de la talie in jos cu slit la spate, manecile cu volum si umeri cazuti. Se inchide in fata cu nasturei inclinati, umeri cu pernite detasabile, in laterale doua buzunare functionale cu inchidere nasturei. Partea de la bust vine usor petrecuta atat in fata cat si la spate. Superba!!!!

Dimensiuni: Pe eticheta 40( bust 90/110 cm, talie 90/100 cm, solduri 100 cm, maneci 47 cm, lungime 106 cm, compozitie material 100% lana pura)
Brand: Segno
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Diego Dalla Palma-Vandut



 

 











Superba aceasta geanta de umar sau crossover semnata "Diego Dalla Palma" realizata integral din 100% piele naturala de foarte buna calitate fabricata in Italia. Incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic cu inchidere fermoar si unul pentru mobil. Inchiderea exterioara se face cu capsa. Bareta de umar este impletita si reglabila cu accesoriile metalice masive auriu antichizat din dotare. Este accesorizata cu ciucuras detasabil iar partea din fata beneficiaza de  un accesoriu deosebit o piatra( plastic mai dur) semitransparenta gri/alb inconjurata de un lant. Semnata la interior. 

Dimensiuni: Lungime 38 cm, Inaltime( fara bareta)  24 cm
Brand: Diego Dalla Palma
Conditie: Impecabila( putin purtata)
Pret: 95 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...