Faceți căutări pe acest blog

23 noiembrie 2014

Vera Mont( velvet)-Vandut












O fusta minunata si versatila semnata"Vera Mont"realizata integral din cea  mai fina catifea de bumbac.Model creion clasic pe fond negru intens cu inchidere fermoar la spate si  talie  fixa dar cu elastic in laterale si pense ce pornesc numai in zona unde exista elastic. Este captusita integral cu slit la spate. Deosebit de eleganta si mult mai frumoasa in realitate decat in poze. http://www.bettybarclay.com/shop/uk/en/Vera-Mont/Assortment/Skirts/?force_sid=v29pah1f3pq0lb4gieoqib0451 Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 38( talie 70/88 cm, solduri 96 cm, lungime 72 cm, compozitie material 100% bumbac/catifea. 100% acetat captuseala)
Brand: Vera Mont
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Brandl Tracht-Vandut



  



  








Foarte reusita aceasta rochie si mult mai frumoasa in plan real model etno austriac semnata"Brandl Tracht"realizata din lana in amestec cu bumbac, material  asemanator catifelei pe fond verde salbatic. Se inchide in lateral stanga cu fermoar, talie fixa cu pliuri late pana la poale foarte ampla. Este groasa, cu vestuta incorporata decorata cu nasturi argintii si propiul snur alb reglabil. Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 42( bust 100/108 cm, talie 90 cm, maneci 57 cm, solduri liber, lungime 118 cm, compozitie material 80% lana, 20% bumbac)
Brand: Brandl Tracht
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 60 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Aces-Vandut
















Cizme inalte cu talpa joasa semnate "Aces" confectionate din piele naturala intoarsa captusite la interior foarte chic si comode. Se inchid in lateral cu fermoar. Mult mai frumoase si luminoase in realitate.

Marime: Pe talpa 39( sunt potrivite si pentru 38.5, lungime talpa interioara 25.5 cm, inaltime toc 3.5 cm, inaltime impreuna cu tocul 41 cm
Brand: Aces
Conditie: Impecabile( putin purtate)
Pret: 90 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...