Faceți căutări pe acest blog

26 noiembrie 2014

Marc Chantal-Vandut





 
















Geanta de mana de mari dimenisuni semnata"Marc Chantal"realizata integral din piele naturala captusita la interior foarte incapatoare cu doua buzunare unul pe fata altul pe spate ambele cu inchidere fermoar . Un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic cu inchidere fermoar si doua mai mici pentru diverse. Detaliu metalic auriu inscriptionat si ca design un mic banut  la fel inscriptionat. Toate accesoriile metalice aurii. Inchiderea exterioara se face cu fermoar.http://www.marc-chantal.com/ Superba!!!!

Dimenisuni: Lungime 41 cm, Inaltime( fara barete) 40 cm
Brand: Marc Chantal
Conditie: Noua( cu eticheta)
Pret: 100 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Alberto Fabiani( 100% lana)-Vandut











 

Un exemplar cu totul deosebit acest sacou vintage semnat de designerul italian "Alberto Fabiani" realizat din 100% lana, captusit si decorat pe margini cu catifea neagra, doua buzunare micute in laterale ambele functionale( inca nedesfacute) cu imprimeu  pied de coq si pernite de sustinere a umerilor.Se inchide in fata cu nasturi bijuterii din metal auriu si perle naturale.http://www.swide.com/art-culture/exhibition/alberto-fabiani-and-simonetta-italian-fashions-first-power-couple/2012/07/25 Aboslut superb!!!!

Marime: Pe eticheta 44( este mai mic, bust 90 maxim 100 cm, maneci 57.5 cm, lungime 48 cm, compozitie material 100% lana, 100% polyester captuseala)
Brand: Alberto Fabiani
Conditie: Nou( nepurtat)
Pret: 80 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Phase Eight-Vandut















Ghete scurte semnate" Phase Eight" confectionate din piele naturala intoarsa exterior si piele ecologica in combinatie cu piele naturala la interior fabricate in Portugalia. Se inchid pe lateral cu fermoar metalic auriu. Deosebit de placute la purtat si comode.http://www.phase-eight-fashion.com/. Mult mai frumoase in realitate.


Marime: Pe eticheta 39( lungime talpa interioara 26 cm, inaltime toc 5,5 , inaltime totala 17 cm, glezna 27 cm)

Brand: Phase Eight
Conditie: Excelenta( foarte putin purtate)
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...