Faceți căutări pe acest blog

4 decembrie 2014

Neo By Adidas-Vandut


 










 
Un exemplar cu totul deosebit acest poncho semnat"Neo By Adidas" realizat integral din 100 % bumbac foarte fin si calitativ cu mult mai frumos in plan real. Se inchide in fata cu nasturei( unul de rezerva) si cate unul pe mijloc la maneci cu deschidere, placuta metalica stanga inscriptionata si doua buzunare laterale ambele functionale. Imprimeul foarte vesel si interesant pe fond bleumarin fata la spate integral cu franjurile bleumarin iar fata in dungi multicolore cu franjurile in nuanta de verde deschis. Ideal pentru orice tip de silueta. Vine foarte frumos pe corp..http://www.adidas.com/us/neo Superb!!!!

Marime: Universala( lungime 74 cm( fara franjuri, lateralele care sunt mai lungi la fel fara franjuri 100 cm , compozitie material 100% bumbac)
Brand: Adidas
Conditie: Nou
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Rochie neagra cu insertie crem satin transparent-Vandut










 





Diafana aceasta rochita vintage cu insertie crem de satin transparent in zona decolteului si decorata pe margine cu mici fundite din acelasi material, se continua cu partea neagra din voal brodat floral.  Vine cambrata pe corp.Se inchide la spate pana la satin cu fermoar lung. La spate prezinta slit si este captusita. Absolut superba!!!!

Marime: S( bust 88 cm, maneci 12 cm, talie 80 cm, solduri 96 cm, lungime 95 cm, compozitie material 100% voal)
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 65 lei/Pret promotional 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Esarfa vintage matase si vascoza-Vandut











Esarfa vintage din matase naturala in amestec cu vascoza deosebit de fina si placuta la purtat. Poate fi oferita cadou. Superba!!!!!

Dimensiuni: 90/90 cm( compozitie material 20% matase naturala, 80% vascoza)
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...