Faceți căutări pe acest blog

4 ianuarie 2015

Best Connection-Vandut






 

Bluza /pulovar gros realizat din lana si bumbac cu manecile scurte, cazute pe umeri cu stilul fluture semnat"Best Connection" pe fond verde salbatic tricotat mecanic cu o textura pufoasa si  gulerul masiv roll . Foarte chic.http://www.heine.de/mode/best-connections/Mult mai frumos in realitate.

Marime: Bust oricat, lungime 68 cm, compozitie material 50% bumbac, 50% lana)
Brand: Best Connection
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Country Line-Vandut











 





Un exemplar foarte reusit aceasta camasa semnata"Country Line" model bavarez realizata din bumbac si in. Se inchide in fata cu nasturei din plastic( care imita lemnul) pe care ii intalnim si la mansetele manecilor iar pe deasupra in trei duffel coat cu walrus teeth (dinti de morsa) plus un nasture de rezerva. Este decorata in fata cu frunze din piele naturala intoarsa si una singura pe spate( ultima poza). Foarte usoara si chic putand fi combinata intr-o gama variata de tinute.http://www.stylight.de/Damen/?brand=66663 Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 38( potrivita pentru 40/42, bust 90/104 cm, maneci 58 cm, lungime 75.5 cm, compozitie material 50% bumbac, 50% in)
Brand: Country Line
Conditie:Impecabila( ca noua)
Pret: 50 lei/Pret nou 40 lei( articol foarte scump a se vedea site-ul, transport ratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bama-Vandut







 





Ghete imblanite semnate"Bama"cu sistemul "Tex"impotriva umezeli confectionate din piele naturala interior/exterior cu inchidere fermoar in laterale si accesorizate cu catarame metalice aurii antichizat si cusaturi vizibile. Deosebit de calitative si placute la purtat, imbraca piciorul foarte frumos. Sunt comode. Mult mai frumoase in realitate.

Marime: Pe talpa 40( lungime talpa interioara masurata din varf 27 cm, se potrivesc si pentru 39.5, inaltime toc 6.5 cm, inaltime( cu toc) 23.5 cm
Brand: Bama-Tex
Conditie: Excelenta( cateva purtari)
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...