Faceți căutări pe acest blog

17 ianuarie 2015

Gil Bret/Betty Barclay-Vandut








 



De efect aceasta hainuta din blana artificiala realizata de "Gil Bret" confectionata din polyacryl si procent  mai mic de modacryl, cu imprimeu animal print discret captusita cu un buzunar la interior cu inchidere nasturel. In fata se inchide cu fermoar metalic semnat, iar lateralele beneficiaza de doua buzunare fara inchidere. http://www.stylight.co.uk/Gil-Bret/Coats/,http://www.bettybarclay.com/shop/uk/en/Gil-Bret/ Foarte usor de intretinut, calduroasa si mult mai frumoasa in realitate.

Marimr: M/L( bust 100/110 cm, maneci 54 cm, lungime 73 cm, compozitie material 80% polyacryl, 20% modacryl, 100% acetat captuseala)
Brand: Gil Bret
Conditie: Impecabila( putin purtata)
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Et Vous Pour La Redoute-Vandut

 

 
 

 






 

Ghete din piele naturala intoarsa cu interiorul din piele naturala si talpa semnate"La Redoute" cu blanita pe margine la interior  usor vizibila la exterior, culoare reala bej deschis. Foarte comode, usoare si deosebit de calitative.http://www.laredoute.com/ Mult mai frumoase in realitate.

Marime: Pe talpa 41( se potrivesc si pentru 39.5/40, lungime talpa interioara 27.5 cm, inaltime toc 8 cm, inaltime( cu toc) 21 cm
Brand: La redoute
Conditie: Impecabile( putin purtate)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...