Faceți căutări pe acest blog

12 februarie 2015

Marc Picard-Vandut










 





Geanta de mana sau umar semnata"Picard"confectionata din piele naturala stamp croco cu detalii metalice auriu antichizat si capse decorative, Foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus alte trei mai mici si unul pe spate cu inchidere fermoar. Inchiderea exterioara se face cu fermoar. Semnata atat la interior cat si exterior Pentru preturi Picard: ://www.picard-lederwaren.de/premium/damentasche/. Mult mai frumoasa in realitate.

Dimensiuni: Lungime 38 cm, Inaltime( fara barete) 24 cm
Brand: Picard
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura utilizare)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Guess-Vandut
















Geanta umar sau crossover semnata de cei de la "Guess"autentica realizata din piele ecologica fina tip manusa pe fond bej deschis cu nude lacuit( imita foarte bine pielea naturala). Bareta lunga si reglabila. Captusita la interior cu bumbac, toate accesoriile metalice argintii semnate atat la exterior cat si interior. Se inchide cu fermoar, un singur compartiment mare la interior si patru mai mici unul cu inchidere fermoar. Decorata cu capse masive.http://www.guess.eu/en/  Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 36 cm, Inaltime( fara bareta) 24 cm
Brand: Guess
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Elegance Paris-Vandut


 
 

 
 
 

 
 

O adorabila geanta de mana cu mult mai frumoasa in plan real semnata "Elegance Paris"realizata din 100% piele naturala cu piele naturala lacuita, captusita la interior, toate accesoriile metalice aurii masive. Purtabila doar in mana, incapatoare la interior cu doua compartimente mar separate de unul cu inchidere fermor si un altul mai mic cu fermoar.. Semnata la interior. Se inchide in fata cu clapeta metalica. Foarte reusita si deosebit de eleganta. Aboslut superba!!!! 

Dimensiuni: Lungime 32 cm, Inaltime( fara bareta) 25 cm
Brand: Elegance Paris
Conditie: Impecabila( putin utilizata)
Pret: 150 lei/Pret nou 110 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

De Belon-Vandut










 
 

 




Rucsac de mana, umar si spate semnat "De Belon" confectionat integral din piele naturala groasa de foarte buna calitate interior/exterior foarte incapator cu un singur compartiment mare, dotat la interior cu portofel detasabil cu inchidere fermoar. Accesoriile metalice aurii iar cele din fata masive. Se inchide cu clema metalica. Culoare reala ivory. Foarte chic, versatil si in acelasi timp elegant putand fi asortat la diverse tinute sport, casual. Superb!!!!!

Dimensiuni: Lungime 35 cm, Inaltime( fara maner) 43 cm
Brand: De Belon
Conditie: Impecabil
Pret: 150 lei/Pret nou 110 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...