Faceți căutări pe acest blog

14 februarie 2015

Ws-Vandut











 

Geaca din piele intoarsa negru intens mult mai frumosa in plan real semnata"Ws" brand italian foarte scump, model clasic cu inchidere in fata fermoar metalic ascuns si cu scai sus si jos. Doua buzunare pe lateral ambele functionale cu inchidere fermoar metalic. Lateralele se pot regla datorita cataramelor metalice auriu antichizat. Captusita. Foarte usoara, simpla dar deosebita.http://wickeditalia.com/allproducts/ws-luxury-leather-jacket.html, Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: 38/40( bust 90/96 cm, maneci 58.5 cm, lungime 53 cm, compozitie material 100% piele naturala intoarsa, 100% polyester captuseala)
Brand: Ws
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura utilizare)
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Gabor-Vandut


 









O pereche reusita de pantofi/balerini stil casual semnati"Gabor Sport"confectionati integral din piele naturala lacuita exterior si piele naturala la interior fabricati in Portugalia. Detin o superba culoare de rosu grena fiind accesorizati in fata cu fundita. Foarte usori si calitativi deschid orice tinuta si pot fi purtati aproape la orice.Ii recomand fara rezerve http://www.gaborshoes.co.uk/Superbi!!!!

Marime: Pe talpa 39.5( potriviti si pentru 39, lungime talpa interioara 26 cm)
Brand: Gabor
Conditie: Impecabili( sunt ca noi, o singura utilizare)
Pret: 140 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...