Faceți căutări pe acest blog

15 martie 2015

Esprit(80% bumbac 17% polyamida 3 % elastan)-Vandut

 
   



Cardigan/pluovaras foarte finut semnat "Esprit"confectionat din bumbac si procente mai mici de polyamida si elastan, Se inchide in fata cu nasturei, placuta metalica rotunda inscriptionata pe exterior stanga. Decolteul in V dublat atat la maneci cat si la poale. Culoare reala maro deschis( cafea cu lapte).http://www.esprit.com/stories?mc=stories&wt_cc2=stories Mult mai frumos si luminos in realitate.

Marime: M/L( bust 90/100 cm( se mai intinde) maneci 69 cm, lungime 67 cm, compozitie material 80% bumbac, 17% polyamida, 3% elastan)
Brand: Esprit
Conditie: Impecabil( o singura utilizare)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Greenland Westcoast(100% piele naturala)-Vandut






 

 


 

Geanta umar/crossover semnata"Greenland Westcoast" confectionata din 100% piele naturala de foate buna calitate cu tinuta, aspect marmorat in nuante de maro inchis si deschis captusita la interior cu bumbac, semnata  la interior si exterior, un singur compartiment mare plus alte trei mai mici si doua buznare exterioare ambele functionale. Bareta reglabila din laterale, toate accesoriile metalice argintii. Se inchide cu fermoar si cu bareta peste reglabila si cu capsa  la fel si buzunarele exterioare.http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/2301848_-813-westcoast-messenger-greenland-nature.html Superba!!!

Dimensiuni: Lungime 40 cm, Inaltime( fara bareta) 22 cm
Brand: Greenland Westcoast
Conditie: Impecabila( putin utilizata)
Pret: 90 lei( articole scumpe, transport gratuit pentru plata integral ain cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...