Faceți căutări pe acest blog

3 aprilie 2015

Original Alphorn(55% in 45% bumbac(topul) 100% bumbac)-Vandut







 












Rochita  maxi austrica semnata "Original Alphorn" realizata din in si bumbac topul iar restul bumbac cu corsetul in nuanta de galben pai care se continua cu partea din talie in patratele in nuante de alb, albastru si galben. Este foarte ampla, material bogat si plin. Se inchide in fata cu nasturi masivi argintii usor metalizati ultimul avand gravat flori si cu o singura capsa pe interior in dreptul taliei. Bustul este captusit. Doua buzunare laterale functionale. O recomand fara rezerve. Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: 42/44( bust 95/115 cm, solduri oricat, lungime 131 cm, material 55% in, 45% bumbac corsetul, 100% bumbac, 100% bumbac captuseala corsetului)
Brand: Original Alphorn
Conditie: Noua( cu eticheta de hartie)
Pret: 80 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Peter Hahn(100% bumbac)-Vandut









O camasa foarte tropicala semnata"Peter Hahn"realizata din 100% bumbac fin pe fond crem cu imprimeu  fructe si palmieri. Se inchide in fata cu nasturei rotunzi aurii si usor deformati, un buzunar lateral stanga fucntional si cu inchidere intr-un singur nasturel. Mici slituri laterale. Lejera foarte racoroasa si chic. http://www.peterhahn.co.uk/Superba!!!

Marime: L/XL( bust 100/120 cm, maneci 35 cm, lungime 76 cm, material 100% bumbac)
Brand: Peter Hahn
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...