Faceți căutări pe acest blog

8 aprilie 2015

Land'S End( 57% bumbac 38% vascoza 5% elastan)-Vandut








 

O rochie dragalasa foc, chic si versatila in acelasi timp semnata de pretiosii de la  "Land's End" realizata din bumbac si procente mai mici de vascoza si elastan, material plin cu imprimeu impresionant pe fond lila  cu print floral in nuante de portocaliu, alb, albastru, pink fane si mov. Talia este marcata si accesorizata cu propiul cordon lat nedetasabil. De la talie in jos porneste ampla.http://www.landsend.com/shop/womens-dresses/-/N-fy7?cm_re=cb-wms-dresses-20150404-cta Superba!!!

Marime: Pe eticheta M( bust 85/100 cm, talie 86/100 cm, sold liber, lungime 103 cm, material 57% bumbac, 38% vascoza, 5% elastan)
Brand: Land's End
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret:60 lei( produse foarte scumpe,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tango-Vandut









 
  

O frumoasa pereche de pantofi/balerini semnati"Tango" realizati din material textil gros gen catifea pe fond albastru deschis cu barete subtiri lateral fucsia,marginile si spate cu piele falsa de buna calitate. Interior captusit cu satin auriu la fel si talpa. Sunt accesorizati in fata cu lant auriu masiv. Sunt deosebiti de usori, imbraca piciorul foarte frumos si deschid orice tinuta atunci cand sunt purtati. Ii recomand cu drag.Mult mai frumosi si luminosi in realitate.

Marime: Pe talpa 40( potriviti si pentru 39 1.2 lungime talpa interioara masurat din varf 27 cm, inaltime toc 2 cm)
Brand: Tango
Conditie: Impecabili( ca noi o singura utilizare)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...