Faceți căutări pe acest blog

13 iunie 2015

Flowers( 56% in 44% bumbac)-Vandut


 

 




 

 


Incomparabil mai frumoasa in realitate aceasta rochie fabricata in Italia si realizata din in cu procent mai mic de bumbac, care are cam toate ingredientele pentru o rochie desavarsita, de la croi la material plin si racoros  cu cadere de la imprimeul  pe fond alb imaculat pana la cel floral superb si asimetria din lateral stanga. Rochia este cu bretele nereglabile dar cu posibilitate de ajustare iar la spate prezinta elastic., Partea de la bust cu imprimeul floral iar de la talie in jos pe fond alb simplu poalele terminandu-se cu volanase dintre care doua  cu acelasi imprimeu ca si bustul si unul alb simplu. Absolut superba!!!

Marime: M/L( bust 75/108 cm( se intinde datorita elasicului de la sapte), talie 85/100 cm,solduri liber, lungime( fara bretele)  105 cm, material 55% in, 44% bumbac)
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Bessi( 100% matase naturala pura)-Vandut


 
 









Un exemplar deosebit aceasta rochie semnata"Bessi" Firenze fabricata in Italia realizata integral din 100% matase naturala pura pe fond negru intens mult mai frumos in realitate cu manecile 3/4. Decolteul in V adanc decorat pe margini cu dublu volanase din matase naturala mai subtire la fel si poalele. La spate. se inchide cu fermoar. Este  un pic mai lunga la spate decat in fata. Foarte frumoasa, si purtareata nefiind pretentioasa.http://www.averardobessi.it/ Superba!!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust  liber de la 90 cm si nu mai mult de 120 cm, maneci 55 cm, talie liber, sold liber, lungime spate 116 cm, lungime fata 110 cm, material 100% matase naturala pura)
Brand: Bessi Firenze
Conditie:Impecabila( putin utilizata)
Pret: 100 lei( foarte scumpa,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Colier vintage Enny Monaco-Vandut






Colier vintage"Enny Monaco" metal placat cu aur si piatra. Semnat. http://www.ennymonaco.it/#tab1. Superb!!!


Dimensiuni: 2.2/46 cm
Brand: Enny Monaco
Conditie: Impecabil
Pret: 170 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...