Faceți căutări pe acest blog

24 iunie 2015

Geanta vintage anii 60( 100% piele naturala)-Vandut









 






Foarte reusita aceasta geanta vintage anii 60 confectionata integral din 100% piele naturala  exterior captusita la interior cu piele intoarsa. Foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic din piele naturala alba. Cadru metalic auriu antichizat cu inchidere clapeta.  Purtabila doar pe umar. Culoare reala alb. Absolut superba!!!

Dimensiuni: Lungime 38 cm Inaltime( fara bareta) 31 cm
Conditie: Impecabila( ca noua, putin utilizata)
Pret: 120 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Verona Modelle( 100% acetat)-Vandut

 

 
 














 




O rochie vintage maxi anii 80 absolut minunata, foarte feminina semnata"Verona Modelle""realizata din 100% acetat( voal) pe fond verde cu imprimeu floral in nuante de pink fane stil jungle.Gulerul se inchide pana sus cu nasturel imbracat la spate si cu decupaj pana in talie iar la mijloc cu un mic cordon. Este captusita integral iar captuseala in zona bustului este tip bluza cu bretele care se inchide la spate cu fermoar. Manecile fluture foarte ample care pornesc din talie. De la talie in jos cu volum deosebit de usoara si racoroasa. In talie propiul cordon destul de lung pe care il puteti lega in fata la spate sau intr-o parte.O puteti purta oriunde si oricand la orice tip de eveniment nefiind pretentioasa. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta 38( bust 80/86 cm, maneci( pornesc de sus) 57 cm, talie 74 cm, sold liber, lungime 131 cm, material 100% acetat, 100% polyester captuseala)
Brand: Verona Modelle
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Mexx( 100% polyamida)-Vandut









Foarte finut si de efect acest top negru intens semnat "Mexx" confectionat din tulle subtire brodat cu flori mici, captusit la interior. Decolteul in V accesorizat cu trei benzi din satin negru  si cu o funda decorativa. Partea din fata prezinta pense. Usor, versatil si foarte placut la purtat.http://www.mexx.com/en/campaign Mult mai frumos in realitate.

Marime: M/L( bust 86 maxim 95 cm, lungime 59 cm, material 100% polyamida, 100% polyamida captuseala)
Brand: Mexx
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integral ain cont bancar)

Colier maxi margele roz neon-Vandut


 
Colier maxi margele roz neon. Perfect pentru vara. Purtabil lung sau la baza gatului. Mult mai frumos in realitate.

Conditie: Nou
Pret: 20 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Ed Hardy By Christian Audigier( 65% bumbac 35% nylon)-Vandut






 

Sapca de vara semnata "Christian Audigier" realizata din bumbac si procent mai mic de nylon autentica cu sigiliu de autenticitate decorata in fata cu mici pietricele multicolore.  Semnata atat la interior cat si exterior. Partea din spate  din plasa cu sistem de reglare. http://www.christianaudigier.com/Superba!!!

Brand: Christian Audigier
Conditie: Noua
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...