Faceți căutări pe acest blog

9 iulie 2015

Murek( 92% polyester 8% lycra)-Vandut

  











Un superb top semnat de designerul german Diana Marian Murek  avand colaborari cu casa  Missoni si nu numai, realizat din polyester foarte fin si calitativ cu procent mic de lycra. Decolteul usor in V sustinut de bretele foarte fine, este captusit si accesorizat integral cu buline din plastic deosebit de fine si usore predomina cele negre, iar din loc in loc aurii si argintii. Il recomand fara rezerve.http://www.murek.biz/,http://www.missoni.com/experience/en/moment/diana-marian-murek/ Absolut superb!!!

Marime: Pe eticheta 40( bust 84 maxim 100 cm, lungime( fara bretele) 45 cm, material 92% polyster, 8% lycra)
Brand: Murek
Conditie: Nou( fara etichete)
Pret: 60 lei( merita cu mult peste, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Landhaus C&A( 65% in 35% vascoza)-Vandut


 








 

 O frumoasa  fusta maxi cu talie inalta semnata"Landhaus C&A" confectionata din in si procent mai mic de vascoza cu tinuta material plin dar racoros, pe fond bej deschis cu talie fixa dar cu lateralele elastice, se inchide la spate cu fermoar si un singur nasturel pe interior. De la solduri in jos porneste cu volum accesorizata cu  doua slituri fata/spate iar in dreptul lor sus prezinta doua broderii florale.  O recomand fara rezerve. http://www.c-and-a.com/at/de/shop/damen/dirndl-trachten/alle-trachtenartikel.Fff frumoasa

Marime: Pe eticheta 40(talie 76/ 84 cm, sold liber, lungime 96 cm, material 65% in 35% vascoza)
Brand: C&A
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Eder Shoes( 100% piele naturala)-Vandut












Sandale semnate"Eder Shoes"confectionate integral din 100% piele naturala de foarte buna calitate interior/exterior si talpa fabricate in Italia pe fond maro deschis, deosebit de usoare si practice. Se leaga pe picior cu snururile din dotare ( foarte lungi) pe care le puteti lega in foarte multe moduri, tin bine picorul.Chic si versatile merg purtate si combinate in varii tinute. Absolut superbe!!!

Marime: Pe talpa 37 se potrivesc si pentru 38, lungime talpa interioara 25 cm)
Brand: Eder Shoes
Conditie: Impecabile( sunt ca noi, doua utilizari ocazional)
Pret: 110 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...