Faceți căutări pe acest blog

10 iulie 2015

Hema M( 95% vascoza 5% elastan)-Vandut



 











Reusita aceasta rochita semnata"Hema M"confectionata din vascoza fina si procent mai mic de elastan pe fond negru intens mai frumos in realitate cu manecile 3/4 si decolteul in V usor petrecut. In talie prezinta o mica bata elastica care se continua cu cordon din satin gros ce se prinde la spate. De la talie in jos porneste ampla si cu volum. Ffff frumoasa.

Marime: Pe eticheta M( bust 80 maxim 90 cm, maneci 48.5 cm, talie 74/90 cm, sold liber, lungime 106 cm material 95% vascoza, 5% elastan)
Brand: Hema M
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

C.A.N.D.A & C&A( 100% vascoza)-Vandut


 






 O camasa/tunica foarte chic semnata de "Canda & C&A"realizata din 100% vascoza foarte fina, material usor creponat cu manecile 3/4 si inchidere nasturei,  se pot scurta cu prindere intr-un singur nasture, pe fond animal print in nuante de alb si negru. Decolteul in V cu inchidere cate trei nasturei avand spatii intre ele.. Lateralele prezinta mici slituri. Accesorizata cu doua buzunare decorative. Foarte racoroasa si usoara.http://www.c-and-a.com/uk/en/corporate/company/ Mult mai frumoasa in realitate.

Marime: L/XL( bust 100/120 cm, maneci 44 cm, lungime 83 cm, material 100% vascoza)
Brand: Canda&C&A
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 40 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tod'S( 100% piele naturala)-Vandut










 



Geanta de mana/umar semnata"Tod'S"confectionata integral din 100% piele naturala de foarte buna calitate autentica, captusita la interior cu canvas pe fond negru intens cu cusaturi vizibile albe. Foarte incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus alte trei mai mci unul cu inchidere fermoar. Inchiderea exterioara cu capsa. Toate accesoriile metalice argintii. Semnata la interior.http://www.tods.com/en_eu/ Absolut superba!!!

Dimensiuni: Lungime 36 cm, Inaltime( fara manere) 24 cm
Brand: Tod'S
Conditie: Impecabila( ca noua, o singura utilizare)
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...