Faceți căutări pe acest blog

2 octombrie 2015

Cizme sport( 100% piele eco)-Vandut












Yessica( 85% polyester 13% vascoza 2% elastan)-Vandut
















Un cardigan de mare efect de la "Yessica" realizat din polyester foarte fin minus cateva procente de vascoza si elastan, material foarte fin si placut la purtat  pe fond verde cu imprimeu floral  stil vintage  cu trandafiri in doua nuante superbe de culori pink fane si galben, manecile fonsate pe lateral si supradimensionate, se inchide in fata cu nasturei mici( unul de rezerva). http://www.c-and-a.com/uk/en/corporate/company/Superb!!!

Marime: S/M( bust 80/ 100 cm, maneci( pornesc de sus) 65 cm, lungime 54 cm, material 85% polyester , 13% vascoza, 2% elastan)
Brand: Yessica
Conditie: Nou( fara eticheta)
Pret: 45 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tom Tailor Denim( 98% bumbac 2% elastan)-Vandut













O frumoasa fusta de jeans cu tinuta si mult mai reusita in realitate de la "Tom Tailor Denim"din bumbac minus cateva procente de elastan cu talie fixa si inchidere in fata nasturel metalic si fermoar. Gaici pentru curea si slit la spate. Doua buzunare functionale pe spate ambele brodate si doua pe fata  toate  accesoriile metalice argintii inscriptionate cu numele brandului. Este semnata pe spate in zona taliei cu broderie. http://www.tom-tailor.com/en/brands/tom-tailor-denim/female/Superba!!!

Marime: Talie fixa 82 cm, sold liber, lungime 56 cm, material 98% bumbac, 2% elastan)
Brand: Tom Tailor
Conditie: Noua( fara eticheta)
Pret: 65 lei( transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...