Faceți căutări pe acest blog

17 octombrie 2015

Luisa Spagnoli( 100% lana pura)-Vandut





















 O rochie ce nu mai are nevoie de prezentare semnata de designerul italian "Luisa Spagnoli" fabricata in Italia realizata integral din cea mai fina lana pura pe fond negru intens, captusita integral cu talia elastica si inchidere la spate fermoar lung. Mansetele se inchid cu cate doi nasturei imbracati( unul de rezerva). Pernite foarte mici si subtiri cu volanase pe margini pentru sustinerea si volumul umerilor. Decolteul in V usor petrecut. De maxim efect si eleganta sunt aceesoriiile decorative din zona manecilor si doar intr-o singura parte marginea de zona decolteului: perlute naturale foarte mici, pietre de nisip, paiete albe si semitransparente. http://www.luisaspagnoli.it/,Absolut superba!!!!

Marime: Pe eticheta 48( bust 100/110 cm, maneci 61 cm, talie elastica 80/100 cm, sold liber, lungime 109 cm, material 100% lana pura, 63% acetat,37% vascoza)
Brand: Luisa Spagnoli
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 250 lei( pret catalog aprox. 500 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Escada( 100% matase naturala)-Vandut





 Esarfa " Escada" realizata din matase naturala plina de o calitate exceptionala in doua nuante tari pink fane si fucsia, de maxim efect. Dimensiune mare, marginile rulate manual. http://www.escada.com/Superba!!!

Dimensiuni: 97/97 cm
Brand: Escada
Conditie: Impecabila( noua)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancat)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...