Faceți căutări pe acest blog

20 octombrie 2015

Bon Gout( 100% piele naturala)-Vandut




 



 
 



 





 

Geanta de mari dimensiuni semnata" Bon Gout"realizata integral din 100% piele naturala de o calitate exceptionala pe fond rosu burgund cu accesoriile metalice argintii masive mate, semnata la interior cat si exterior pe accesoriile metalice. Este foarte bine compartimentata cu un singur compartiment mare la interior plus alte doua mai mici separte, cu inchidere in doua capse si spatiu intre ele, buzunar pentru telefonul mobil, instrumente de scris si carduri, este captusita, pe spate mai prezinta un buzunar cu fermoar. Inchiderea exterioara se face cu fermoar cu doua capete de deschidere. Purtabila pe umar. Potrivita pe office sau bussines. O recomand fara rezerve, este foarte reusita si calitativa. Absolut superba!!!

Dimensiuni: Lungime 47 cm, Inaltime( fara manere) 35 cm
Brand: Bon Gout
Conditie: Noua( fara etichete si nepurtata)
Pret: 190 lei( merita mult mai mult, foarte scumpa la achizitie, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Freshmade( 80% vascoza 17% polyamida 3% elastan)-Vandut









Interesanta  aceasta rochie semnata"Fresmade" pe fond gri deschis confectionata din vascoza si procente mici de polyamida si elastan cu manecutele scurte si gulerul roll, este foarte finuta si in acelasi timp  calduroasa. In zona soldurilor prezinta doua buzunare adanci si cu volum pentru un maxim efect. Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: M/L( bust 80/110 cm( se intinde), maneci(pornesc de sus) 19.5 cm, talie liber, sold liber, lungime 100 cm, material 80% vascoza, 17% polyamida, 3% elastan)
Brand: Fresmade
Conditie: Noua( fara etichete)
Pret: 50 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...