Faceți căutări pe acest blog

3 ianuarie 2016

Rochie vintage bumbac si dantela-Vandut
































O piesa vestimentara vintage deosebit de frumoasa in special in plan real realizata din bumbac fabricata in Italia pe fond crem deschis, captusita de la talie in jos cu inchidere fermoar lateral stanga. Este deosebit de frumos accesorizata cu picouri albe ( brodate)pe toata suprafata, gulerul dublat pe exterior cu tulle si cu dantela pe interior  la fel si umerii pe mijloc o parte din dantela iar lateralele cu tulle iar pe deasupra cu dantela  la poale este accesorizata cu broderie lata sparta, accesorizarea continua cu doua flori fata/spate brodate  iar pe mijloc cu tulle pe care sunt aplicate mici paiete.  In talie gaici subtiri pentru o curea subtire..Se inchide in fata pana la talie cu nasturei mici bobite iar mansetele manecilor cu cate un singur nasture.Greu de deschis dar si mai greu de surpins fiecare detaliu in parte. O rochie bijuterie.. Superba!!!

Marime: S/M( bust  80/90 cm, maneci 55.5 cm, talie 84 cm, sold liber, lungime 108 cm, material 100% bumbac, 100% acetat captuseala)
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 150 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Tunica/ rochita vintage brodata( vascoza si bumbac)-Vandut














Minunata si foarte rafinata acesta tunica/rochita vintage de inspiratie indiana pe fond verde mustar realizata din vascoza foarte fina semitransparenta cu o broderie florala spectaculoasa din bumbac gros cusuta  manual in nuante de albastru inchis cu fucsia. Deosebit de reusita si foarte usoara. O puteti combina in varii tinute. Lateralele prezinta slituri . Superba!!!


 Marime: M/L(bust 95/115 cm, maneci 55 cm, lungime 90 cm ,material 100% vascoza)
Conditie: Noua( nepurtata)
Pret: 85 lei(transprot gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Virginie Paris( 70% triacetate 30% polyamide)-Vandut











Un exemplar deosebit aceasta rochie vintage anii 80 semnata"Virginie Paris" realizata din triacetat un fel de voal foarte fin si usor minus cateva procente de polyamida fabricata in Franta cu imprimeul deosebit de bine realizat in nuante de alb si bleumarin partea de la talie in rest, decolteul la rotund cu imprimeu bleumarin si floare masiva pe fond fucsia lateral stanga fata/spate. Talie pe elastic, este captusita integral exceptie fac manecile. Manecile  fluture cu mult volum. Cordon propiu in talie. Este foarte usoara si vine foarte frumos pe corp. O recomand fara rezerve. Absolut superba!!!

Marime: Pe eticheta M( bust 80/110 cm, maneci( pornesc de sus) 62 cm , talie elastic 60/115 cm, sold liber, lungime 113 cm , material 70% triacetat, 30% polyamide)
Brand: Virginie Paris
Conditie: Impecabila( ca noua, nepurtata)
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...