Faceți căutări pe acest blog

7 ianuarie 2016

Moschino Jeans( 98% bumbac 2% elastan)-Vandut













Fusta semnata "Moschino Jeans" autentica realizata din bumbac minus cateva procente de elastan  de o simplitate si elaganta la superlativ pe fond  aalbcu decoratiuni din nasturei mici/ mari si mici pietricele de nisip, talie fixa cu inchidere lateral stanga fermoar. Doua buzunare laterale ambele functionale inca nedesfacute. Textura materialului plina.http://www.moschino.com/ro Absolut superba!!!


 Marime: M(talie fixa 80 cm, sold  100 cm, lungime 56 cm, material 98% bumbac 2% elastan)
Brand: Moschino
Conditie: Noua
Pret: 140 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Esprit Knit( 80% blend lana 20% polyamida)-Vandut











Interesant si de efect acest pulover cu volumetrii stil knit de la "Esprit" realizat din 80% blend de lana minus cateva procente de polyamida cu gulerul rotund. Este tricotat foarte fin in stil rustic si in culori multicolore.. Foarte versatil merge purtat si combinat in varii tinute.http://www.esprit.eu/womenswear Absolut superb!!!

Marime: M/L/XL( bust liber, maneci 58 cm, lungime 78 cm, material 80% blend lana, 20% polyamida)
Brand: Esprit
Conditie: Nou
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Sommermann( 100% polyester)-Vandut











De mare efect acest sacou/ blaizer subtire semnat"Sommermann" realizat integral din 100% polyester  fin si placut la purtat, foarte asemanator ca material cu matasea naturala plina. Este un sacou indraznet si purtaret cu gulerul rotunjit la baza gatului care se continua intr-un V adanc cu inchidere intr-un singur nasture bijuterie. Este captusit pe interior doar marginile si lateralele pana la sub brat, pernite pe interior exterioare... Imprimeul in dungi multicolore predominanta fiind culoarea albastru royal.. Este foarte bine lucrat asezandu-se impecabil pe corp. Superb!!!!

 Marime: Pe eticheta 42(bust  90/100 cm, maneci 59 cm, lungime 60.5 cm, material 10o% polyester)
Brand: Sommermann
Conditie: Nou
Pret: 60 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...