Faceți căutări pe acest blog

5 martie 2016

Original Alphorn ( 100% bumbac)-Vandut














Reusita foc aceasta rochita bavareza semnata"Original Alphorn" realizata integral din 100% bumbac foarte fin si cu tinuta. Gulerul este rotujit la baza gatului care se continua cu decolteul in V pana la inchiderea cu nasturei. Manecile sunt bufante cu mult volum si inchidere cu cate un singur nasturel pe fiecare maneca. Nasturei sunt absolut superbi in forma de inima in nuante de mov. De la talie in jos porneste ampla si cu mult volum. Este captusita doar in zona bustului. Superba!!!

Marime:S/M( bust 86 cm, maneci 45 cm , talie fixa 76 cm , sold liber, lungime 120 cm, material 100% bumbac)
Brand: Original Alphorn
Conditie: Noua
Pret: 95 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Max&Co( MaxMara 100% bumbac)-Vandut










O piesa frumoasa si de mare efect acest top semnat"Max&Co" puiul mai mic al casei "Max Mara" din  tricot realizata din 100% bumbac fin pe fond alb imaculat, cu talie evidentiata prin banda lata si un mic volans in stil peplum la poale. Gulerul rotund dublat si usor rasucit fata/spate.http://ro.maxandco.com/ Superb!!!

Marime: M/L( bust 90/ 100 cm se mai intinde , lungime 62 cm, material 100% bumbac)
Brand: Max&Co
Conditie: Nou
Pret: 65 lei( merita cu mult peste, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Hermes( reproducere)-Vandut












Geanta  stil "Hermes Kelly" o reproducere perfecta realizata din pvc( un plastic foarte usor si moale) pe fond roz pudrat semitransparenta mai mult mat. Este foarte reusita si bine realizata cu toate detaliile metalice argintii. Un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic cu inchidere fermoar. Purtabila mana sau umar. Este perfecta pentru vara. Picioruse pentru sustinere. O recomand cu drag... Fff frumoasa.

Dimensiuni: Lungime 40 cm, Inaltime( fara manere) 33 cm
Conditie: Noua( neutilizata)
Pret: 95 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...