Faceți căutări pe acest blog

27 martie 2016

Vestino( 60% bumbac 40% poliester)-Vandut

















Mult mai reusita si mai frumoasa in plan real aceasta bluza mai lunga sau tunica semnata de "Vestino" realizata din bumbac minus cateva procente de poliester este brodata integrala pe suport tulle dublata de un volanas dublu. Este captusita integrala. Decolteul la rotund decorata in fata cu platca realizata integral din dantela florala masiva. Foarte frumoasa, versatila si purtareata. https://www.vestino.de/Superba!!!!

Marime:S/M( bust 84/90 cm, lungime 83 cm, material 60% bumbac, 40% poliester)
Brand: Vestino
Conditie: Noua
Pret: 70 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Roberto Cavalli Freedom( piele naturala si material textil)-Vandut

















Minunata aceasta geanta micuta dar cu farmec autentica cu holograma la interior ce atesta autenticitatea ei semnata de designerul "Roberto Cavalli"  confectionata din piele naturala si material textil gros gen raiat pe fond maro inchis cu toate detaliile metalice aurii masive. Semnata interior/ exterior, inchiderea exterioara se face cu fermoar si bareta peste cu prindere intr-o singura capsa . Un singur compartiment mare la interior plus unul mai mic cu inchidere fermoar. Captusita.http://www.robertocavalli.com/ro_en/woman/bags-and-accessories/bags-and-small-leather-goods.html Absolut superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 24 cm, Inaltime( fara bareta) 13 cm
Brand: Roberto Cavalli
Conditie: Noua( neutilizata)
Pret: 210 lei( foarte scumpa la achizitie, si merita cu mult peste, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...