Faceți căutări pe acest blog

2 aprilie 2016

Dresses Unlimited( 55% in 45% poliester)-Vandut











Rochie pe cat de simpla pe atat de reusita de la "Dresses Unlimited" pe fond alb imaculat, captusita cu bretelele late si decolteul in V realizata din in si procent mai mic de poliester. Este foarte usoara si deosebit de placuta la purtat. De la solduri in jos este accesorizata cu volanase suprapuse.https://www.navabi.ro/designer/dresses-unlimited/, Mult mai frumoasa si luminoasa in realitate.

Marime: M( bust 90 maxim 96 cm, talie 90 cm, sold liber, lungime( fara bretele) 108 cm, material 55% in, 45% poliester,82% acetat, 185 poliamida captuseala)
Brand: Dress Unlimited
Conditie: Noua( neutilizata)
Pret: 85 lei( articole foarte scumpe, a se vedea site-ul,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Italy( 100% piele eco)-Vandut



















Foarte reusita aceasta geanta din imitatie piele naturala de foarte buna calitate si rezistenta fabricata in Italia stil cutie pe fond negru intens cu tinuta nu se lasa, foarte masiva si incaptoare cu cadru metalic auriu de jur-imprejur, purtabila mana sau umar prin atasarea curelei fiind reglabila si detasabila. Un singur compartiment mare la interior plus alte patru mai mici dintre care doua suprapuse ambele cu inchidere fermoar, deschiderea in laterale destul de generoasa. Superba!!!!

Dimensiuni: Lungime 36 cm, Inaltime( fara manere) 35 cm, deschidere laterale 25 cm
Conditie: Noua
Pret: 125 lei(transport gratuit  pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...