Faceți căutări pe acest blog

26 aprilie 2016

Bluza/tunica asimetrica" St-Martins"( 100% matase naturala, 30% matase naturala 70%)- Vandut












O bluzo/tunica asimetrica in V( colturi lungi fata/spate) reusita si cu mult mai frumoasa in realitate semnata de "ST-Martins" brand scandinav realizat din mix de materiale ceea ce o face foarte placuta la purtat cu print multicolor variat si realizat in degrade cu manecile din matase naturala cu benzi elastice pe mijloc, decolteul in V usor petrecut, restul este din bumbac si procent mai mic de matase naturala cu marginile din poliester. Talie marcata de benzi subtiri elastice.Purtareata si deosebita..

Marime: S/M( bust 86/90 cm, maneci 50 cm, lungime colt spate 89 cm, material 100% matase naturala, 70% bumbac, 30% matase naturala, 100% poliester)
Brand: ST-Martins
Conditie: Noua
Pret: 65 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Geanta franjuri"H&M"( 100% imitatie piele)-Vandut















Geanta oversize cu franjuri foarte chic si de efect de la "H&M" din 100% imitatie piele calitativa pe fond negru intens cu bareta impletita, reglabila cat doriti, toate accesoriile metalice auriu antichizat, purtabila pe umar sau crossover. Incapatoare cu un singur compartiment mare la interior plus alte trei mai mici unul cu inchidere fermoar.Versatila, putand fi combinata si purtata in varii tinute. Deosebita.

Dimensiuni: Lungime 45 cm, Inaltime( fara bareta) 38 cm
Brand:H&M
Conditie: Noua
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...