Faceți căutări pe acest blog

24 iulie 2016

Bluza asimetrica" Jacqueline Riu( 95% vascoza 5% elastan)-Vandut














Bluza asimetrica mai lunga la spate realizata din vascoza si elastan pe fond bleumarin inchis semnata"Jacquline Riu" cu decolteul rotunt tip barcuta accesorizata pe margine si partea mai lunga de la spate din voal semitransparent. Marginele manecilor si decolteul are voal ulfranjurat foarte fin. Este decorata lateral stanga cu fluturi realizati integral din voal. Chic si versatila. https://www.jacquelineriu.fr/Mult mai frumoasa in realitate!!!

Marime: Bust liber 100/115 cm, lungime fata/spate 55/68 cm, maneci( pornesc de sus) 17 cm, material 95% vascoza 5% elastan)
Brand:Jacquelie Riu
Conditie: Noua
Pret: 55 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Rucsac " Comberti"( 100% piele naturala)-Vandut















Rucsac masiv oversize realizat integral din piele naturala groasa de foarte buna calitate semnat"Comberti" fabricat in Italia pe fond maro roscat inchis, captusit la interior cu un singur comp. mare plus unul mai mic cu inchidere fermoar si doua exterioare ambele cu inchidere capsa. Purtabil mana/spate/umar, bretelele de la spate sunt reglabile. Toate accesoriile metalice aurii antichizat. Se strange cu snur si clapeta reglabila. Absolut superb!!!

Dimensiuni: Lungime 40 cm, inaltime( fara maner) 46 cm
Brand: Comberti
Conditie: Impecabil( ca nou, doua utilizari ocazional)
Pret: 225 lei( foarte scump si merita cu mult peste,transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...