Faceți căutări pe acest blog

1 august 2016

Rochie broderie sparta"Lavand"( 100% bumbac)-Vandut













Frumoasa foc aceasta rochita semnata de spanioli de la "Lavand" realizata integral din bumbac fin cu bustul realizat din broderie sparta pe fond bleumarin cu decolteul in V. La spate banda lata elastica. De la talie in jos porneste ampla cu mici pense si imprimeu floral in combinatie cu frunze in nuante de alb, bleu si bleumarin. Este captusita integral si vine mult mai frumos pe corp decat pe manechin. http://www.lavand.com/es/39-vestidos. Deosebita!!!

Marime:S/M( bust elastic 80/90 cm, talie 75/80 cm, sold liber, lungime( fara bretele) 70 cm, material 100% bumbac, 100% raion captuseala)
Brand:Lavand.
Conditie: Noua
Pret: 85 lei( pret catalog 78 euro, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Pantofi decupati fata "Predictions"( 100% inlocuitor piele)-Vandut
















O frumoasa pereche de pantofi in culoarea anului albastru serenity semnati"Predictions" achizitionati din Sua si realizati integral din 100% inlocuitor piele intoarsa de foarte buna calitate cu mic decupaj fata. Toc stabil si comod. Pe margini au cusaturi realizate din satin in aceeasi nuanta care se termina la spate intr-o fundita decorativa. Imbraca piciorul foarte frumos. Ii recomand fara rezerve. Superbi!!!

Marime:Pe talpa 38( se potrivesc numarului, lungime talpa interiora 25 cm, inaltime toc 5 cm)
Brand: Predictions
Conditie: Impecabili( doua utilizari la interior)
Pret: 155 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...