Faceți căutări pe acest blog

8 noiembrie 2016

Steps Every Day Chic( 95% vascoza 5% elastan)-Vandut














Foarte reusita aceasta rochie smart/casual de insipratie greceasa semnata"Steps Every Day Chic" realizata din vascoza si procent mai mic de elastan cu decolteul in V usor petrecut. La spate se inchide cu fermoar lung metalic argintiu. Manecile sunt usor fonsate in laterale iar umeri au mici pernite pentru volum si sustinere. Talia este marcata cu o  banda lata masiva elastica ce este introdusa pe interior si prinsa la spate nefiind detasabila. Doua buzunare laterale generoase ambele utilizabile. De la talie in jos porneste usor petrecuta si un pic mai lunga decat la spate. Absolut superba!!!

Dimensiuni: Bust 90/105 cm, maneci( pornesc de sus) 73 cm, talie 90/100 cm, sold liber, lungime 98 cm, material 95% vascoza 5% elastan
Brand:Steps
Conditie: Noua
Pret: 85 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Fusta pliuri cu picori negre "We Love By Vera Wang"( 100% bumbac)-Vandut
















Minunata aceasta fusta semnata de designerul " Vera Wang" realizata din 100% bumbac foarte fin si de o calitate superioara pe fond verde crud cu picouri negre si print paisley in nuante deschise de lila, alb si bleu, talie fixa cu inchidere  la spate fermoar si un singur mos si baba pe interior. Captusita, captuseala este crem cu terminatia din dantela. O recomand fara rezerve. Deosebita!!!

 Marime: S/M(talie fixa 80 cm, sold 100 cm, lungime  62 cm, material 100% bumbac, 100% acetat captuseala)
Designer: Vera Wang
Conditie: Noua( cu eticheta)
Pret : 100 lei( sold out, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...