Faceți căutări pe acest blog

15 noiembrie 2016

Italy( 50% bumbac 50% matase)-Vandut



















O piesa frumoasa si deosebita acest cardigan fabricat in Italia si realizat din bumbac si matase naturala pe fond negru intens cu decolteul in V si inchidere nasturei scoica. Marginea de la poale este accesorizata cu dantela neagra foarte fina. Iar la spate si umeri are aplicata dantela. Are propiul cordon subtire in talie reglabil ce se poate prinde la spate sau in fata. Se poate schimba daca se doreste. Foarte usor si versatil putand fi purtat oriunde si oricand.Deosebit!!!

Dimensiuni: Bust liber, maneci 70 cm, lungime 63 cm, material 50% bumbac 50% matase 
Conditie: Impecabil( putin utilizat)
Pret: 75 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

MarcCain( 96% lana virgina 2% poliamida 2% casmir)-Vandut















O piesa vestimentara foarte reusita, chic si versatila cu mult mai frumoasa si luminoasa in realitate- acest cardigan/ jacheta fiind foarte gros semnat "MarcCain" confectionat din lana virgina minus cateva procente de poliamida si casmir pe fond verde salbatic inchis, materialul este gen bucle cu snur de prindere in talie. Este accesorizat pe margini cu franjuri multe asimetrice find mai lungi un pic in fata.  Moale, pufos si calduros. https://www.marc-cain.com/en/Shop/Clothing/Jackets/Absolut superb!!!

Marime: M/L( bust 90/ 105 cm, maneci 67 cm, lungime 68 cm, material 96% lana virgina, 2% poliamida, 2% casmir)
Brand: MarcCain( putin utilizat)
Conditie: Impecabil( putin utilizat)
Pret: 95 lei(transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)

Rochie designer"Karl Lagerfeld"( 52% vascoza 48% in)-Vandut







Adăugați o legendă









O piesa frumoasa si foarte versatila semnata de designerul"Karl Lagerfeld" autentica realizata din vascoza si procent mai mic de in fabricata in Germania pe fond negru intens cu marginile in nuanta caramizie. O rochie cu tinuta cu un material de foarte buna calitate, captusita de la talie in jos si cu inchidere la spate fermoar lung ascuns. Nasturei din fata decorativi imbracati( unul de rezerva). Lateralela au doua buzunare ambele functionale. De la talie in jos vine conica. O recomand fara rezerve. Superba!!!

Marime:S/M( bust 80/90 cm, maneci 33 cm, talie 84 cm, sold liber, lungime 100 cm, material 52% vascoza 48% in, 100% vascoza captuseala)
Designer: Karl Lagerfeld
Conditie: Impecabila( nepurtata)
Pret: 155 lei( merita cu mult peste, transport gratuit pentru plata integrala in cont bancar)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...